21 April 2016 Verslag bc bwo kartavond

Vele mannenharten gingen dit keer sneller kloppen! Nee, niet vanwege de aanwezigheid van alleen maar mooie vrouwen, maar van de benzineluchten en uitlaatgassen! Geef een man een gemotoriseerd voertuig en begin over PK’s en ze raken allemaal in extase.

Wat hebben we dan gedaan op die bewuste donderdag? Een bezoek gebracht aan de Kartbaan Oldenzaal.

Vanaf 17.00 uur druppelde de een na de ander binnen, werden er alvast weddenschappen gemaakt en hoorde je hier en daar hoe enkele personen tips kregen om de rondetijden te beïnvloeden.

Er werd vanaf 18.00 uur gereden in 2 shifts. De eerste shift van 8 minuten was om het parcours te verkennen. Dat onderdeel was zeker niet voor niets! De grindbak vond nog gretig aftrek. De tweede shift ging om de snelste ronde.

Aan de kant werd er druk gespeculeerd en gerekend. Er waren er die op 0,01 seconde zelfs finale moesten missen; je was er bijna bij Bjorn!

Tijdens de bloedstollende finale transformeerden alle zakenmannen zich toch stoere tienerjongens die er alles aan deden om elkaar af te snijden, in de grindbak te duwen, te laten spinnen….Het duurde tot de laatste minuut voordat de winnaars zichtbaar werden.

Als eerste eindigde Cliff Wilms , gevolgd door Bas Vaanholt en 3e was Martijn Moekotte.

De kou dreef ons naar de bar waar het geheel met een heerlijke BBQ werd afgesloten.

Wil je dit en alle andere activiteiten ook mee maken? Word dan nu lid!